Takk for oss

Hei dere! Vi tenker dere har ventet på status fra oss. Her kommer det: Hunndalsforum legger ned HAFU ungdomsklubb i Folkets Hus i Hunndalen i nåværende form. Det positive er at Gjøvik Røde Kors sammen med Gjøvik Frivilligsentral overtar stafettpinnen og starter opp igjen ett rusfritt ungdomstilbud på samme sted. De overtar våre lokaler med tilhørende utstyr innkjøpt med midler fra Bufdir, Sparebankstiftelsen DNB og flere lokale bidragsytere. Vi er meget takknemlig for all økonomisk støtte vi har fått og ikke minst takk til besøk fra deltakere og alle frivillige som har gjort dette mulig siden 2016! Vi er stolt av hva vi har fått til i Hunndalen:)

Hva skjer videre:

*I første omgang starter Røde Kors opp «Girls Only» – jentegruppe allerede mandag 29. august!!!!!!!!!!! Hva er Girls Only jentegruppe?

– Skal være et tilbud rett etter skoletid

– Mattilbud, med de som deltar må være med å lage maten og rydde

– Deltakerne er med å bestemmer menyen

– En gang hver 14. dag til å begynne med

– Deltakerne er med og gir innspill til temaer

– 8. – 10 trinn i første omgang (men planen er å utvide aldersmessig)

Mer informasjon finner du på Facebook-siden til Gjøvik Røde Kors og Gjøvik frivilligsentral. Lurer du på noe ta kontakt med:

– Hunndalsforum, leder Ellen Beate Storre tlf. 910 00 823

– Gjøvik Røde Kors, leder Guro Holthe tlf 918 50 635

– Frivilligsentralen, Morten Hagen 975 36 584

Hunndalsforum ønsker med dette å rendyrke sitt fokus med stedsutvikling i Hunndalen. Vårt fokus er nærmiljø, trivsel og sosiale møtesteder. Vi ønsker å bidra til å gjøre Hunndalen til et bra sted vokse opp og leve for barn, ungdom, voksne og eldre. Fokus på det flerkulturelle Hunndalen og være et bindeledd og samarbeidspartner overfor Gjøvik kommune. lokalt næringsliv, innbyggere og andre offentlige instanser i et Hunndalen som er i voldsom utvikling.

Hunndalsforum ønsker masse lykke til med fornyelse av klubbdrift og utvikling av aktivitetstilbud i Hunndalen! Vi heier på dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *